domingo, 21 de noviembre de 2010

Els Bolets!!!!

Aquesta setmana a la classe hem treballat una mica els bolets. Primer vam fer el nostre pròpi bolet amb cartolina, rotllos de paper de water i plastilina!!Ens va quedar molt xulo!!

Ja el divendres, totes les girafes vam anar a una exposició de bolets!!Allà hi havia un bolet gegant que ens va deixar impressionats!!!Vam poder aprendre les seves parts, quins eren els bons i els dolets...
Ens van explicar moltes coses!!

A part de tot això, abans de marxar, vam poder fer una màscara en forma de bolet!!!


martes, 16 de noviembre de 2010

Ja hem començat a sumar!!!!!!

La setmana passada vam iniciar-nos amb la suma!!!Per fer-ho vam utilitzar l'àbac!!Va ser molt divertit!!!!Uns dies més tard, va aparèixer a la classe una caixa!!Ningú sabia que era!!Entre tots la vam obrir i ens vam posar molt conents al veure que dins hi havia un àbac per cadascun de nosaltres!!!

Ara ens encanta fer sumas!!!!miércoles, 10 de noviembre de 2010

El nostre Supermercat!Ja fa temps que les girafes hem iniciat el projecte del supermercat. Primer ens van explicar un conte d'en Teo molt interessant en que anava amb tota la seva familia a comprar al super.


Vam pensar que seria molt interessant crear-ne un a la nostre classe. D'aquesta manera ens vam posar en marxa!!! Cadascun de nosaltres va dibuixar el super que volia a l'aula.
A més, vam pensar que seria molt bona idea poder anar a un de veritat per tal de veure com tenen tots els productes col·locats!! I que millor que anar a l'Eroski de devora l'escola!!!!Va ser una tarda molt divertida!!!


Ara ja erem uns experts i estàvem preparats per muntar el super a la nostra classe!!!

martes, 9 de noviembre de 2010

L'HORA DEL CONTE!Dimarts vam començar l'activitat de l'hora del conte amb l'Anabel, la mare d'en Pablo. Ens ho vam passar molt bé!!Esperem que us animeu i que cada dimarts poguem disfrutar dels contes de tots els pares i mares.

Marta.
Hem tornat a tenir una altre visita a la classe!!Ha vingut l'Anabel, la mare d'en Pau!!Ens va explicar un conte on els protagonistes eren unes joguines!Ens va agradar molt!


Avui ens han vingut a veure na Cati, la mare de na Naira!!Ens ha explica't el conte d'en Pulgarcito! A més, ens ha ensenyat el nom de cadascun dels dits de la mà!!Ha estat molt interessant i ens ho hem passat super bé!!!!

Bunyols!!Aquest any hem fet un bunyol diferent i molt divertit!!Estava ple de bolletes de plastilina!! Ens va dur molta feina fer-lo però ens va quedar molt bé.
Quan ho vam tenir acabat vam anar a menjar bunyols al pati amb els nostres companys i companyes de primària!!!!!Va ser un dia genial!!